OM OS

vores budskab, værdier, med mere

fa-bookmark

vores budskab

kort fortalt

Intet kommer af intet, alt har sin oprindelse i noget.
Universet, dig og mig, alt vi ser.

Måske finder du det svært at passe Gud ind i din verden, mange ser Gud som en gammel mand i skyen der har mistet overblikket i verden. Bibelen fortæller os at i Jesus Kristus ser vi Gud, at han altid gjorde Guds vilje, Han har svaret på hvem Gud er, og hvad Gud tænker om dig! Endda svaret på hvorfor det synes som om at verden falder fra hinanden.

Igennem Jesus Kristus kan vi nærmer os Gud. Derfor taler vi meget om Jesus.

Hvad tror vi om bøn, dåb, frivillighed, generøsitet, helbredelse

vores mission

et fællesskab med plads til dig

kirken samler mennesker fra alle aldersgrupper, socialegrupper, sprog og kulturer. kirken bryder alle grupperinger og udruster det enkelte menneske til at gå på opdagelse i livet.

vi støtter hinanden i vandringen nærmere Gud, igennem gudstjenesten, lovsang, bøn og fællesskabsgrupper.

elsk Gud, elsk mennesker

fa-heart
fa-users

fællesskabet

mennesker der er på opdagelse sammen

aktiviteter i kirken har som formål at udruste mennesker til at leve livet. vi tror at livet med Jesus er nøglen her til. det er ingen forventning til hvor meget du tro i kirken, nogle undersøger blot om Jesus mon er virkelig, andre har levet i den overbevisning i mange år.

ingen kan alt, men vi kan alle noget og sammen kan vi det hele

vores rødder

en netværk af fællesskaber

Lemvig Kristne Center er en del af Apostolsk Kirke Danmark, da vi ser fællesskab som vigtigt i kirken er det også vigtigt for kirken at være en del af et større fællesskab.

Lemvig Kristne Center begyndte sine spæde skridt i 70'erne, hvor en gruppe mennesker i Bøvlingbjerg samlede sig i bøn for området. I '89 flyttede Johannes Hansen med familie til Lemvig, sammen med dem kom et team med 10 unge og nogle familier flyttede med. Formålet var at starte en kirke i Lemvig, centret omkring fællesskabet både med Gud og mennesker. I '96 indviede man lokalerne på vangevej, og navngav huset Lemvig Kristne Center.

fa-pagelines
fa-home

vores faciliteter

en bygning med liv i

bygningen er en samling af mursten der giver muligheder. derfor lejer vi gerne vores lokaler ud til større arrangementer. skal du afholde en konference, en koncerter eller undervisningsdag for dine medarbejder har vi pladsen og rammerne.

efter indgang med garderobe, træder man ind i cafeområdet der både kan skabe intimitet for 20 og rum til 80 spisende. derfra er der direkte adgang til mødelokalet som kan rumme fra 30 til 120. både i mødelokal og cafe er der projektor, højtaler & trådløs mikrofoner. og der er mulighed for alle typer af måltider, som alt anrettes igennem vores industri køkken.

kontakt: udlejning@lemvigkristnecenter.dk

Hvad vi tror om ...

Bøn

Du har måske allerede befundet dig i en situation, hvor du råbte din nød ud til et højere væsen.

Bøn kan lyde mystisk, men er simpelthen bare samtale med Gud,
som en kanon, er du i stand til trænge ind til den almægtige Gud,

I bønnen vil du finde fred og kærlighed, næring til hverdagen,
åben blot din mund, og hils på Gud.

Dåb

Vi døber mennesker der ønsker at bekende deres tro på Gud, det betyder ikke at Gud ikke elsker babyer og små børn der endnu ikke er i stand til at formulere deres tro, faktisk taler biblen rigtig meget om at Gud elsker de små børn, derfor benytter vi også enhver mulighed for velsigne og bede for børn og unge.

Vi fejre typisk på forældrenes forespørgsel et barns fødsel i gudstjenesten, det gør vi ved bede for barnet. Det samme gør vi ved overgangen fra barn til teenager.

Dåben foretager vi almindeligvis i vores dåbsbassin, men vi har også foretaget dåb i havet hvor det har været ønsket. Dåben er ved fuld neddykning under vand, som et tegn på at vi er døde fra livet uden Gud, og opstået til et nyt liv.

Frivillighed

Kirken drives i høj grad på frivillig basis, og der er derfor mange muligheder for at udvikle forskellige evner og deltage i fællesskabet.

Vi vil hele tiden gerne blive bedre og skarpere, fra velkomsten når man kommer over dørtrinet, til lyden der strømmer ud af højtalerne.

Legestuen, Spisefællesskab og andre tiltag der endnu ikke er på tegnebrættet.

Vær med til at gøre kirken spændende, og gøre en forskel i vores by og nærmiljø.

Generøsitet

Man bliver rigere af at give, det er derfor vi giver gaver til hinanden, giver til godgørende formål, giver smil… fordi det gør godt.

Enhver gave du giver til kirkens arbejde hjælper både vores deltidslønnede personale, frivillige medarbejdere og de som er berørt af kirkens arbejde.

På forhånd tusind tak for enhver gave.

Helbredelse

Vi er en kirke der beder for syge, nogle gange er det en del af gudstjenesten, men man kan også lave aftale med præst og "forbeder" om at bøn.

Vi mener at Jesus opfordre alle kristne til at bede for hinanden, og at det grundlæggende handler om tillid til Gud, som en kærlig Gud der ønsker relation med alle mennesker.