Stefanus var en mand, en helt almindelig mand. Men alligevel var det tydeligt at der var mere ved ham end det der mødte øjnene. Der skete vilde ting omkring ham. Man sagde om ham at han var fuld af Tro og Helligåndens kraft. 

I bibelen læser vi om ham, der hvor Jesu disciple er ved at finde ud af hvordan de skal holde styr på alle de opgaver de pludselig har fået. De lever i en tid med disruption, alt er forandre Jesus er død, begravet og genopstået. Og nu skal de ikke bare følge efter Jesus, men folk følger efter dem for at finde Jesus. Og her træder Stefanus frem, for at hjælpe med at give de fattige mad, meget ydmygt, hvilket synes mærkeligt når mange bliver helbredet omkring ham og han taler med stor visdom.

Men netop det burde opmuntre dig, for hvis en der ikke var kendt for at følge Jesus, en der måske først lige er begyndt at tro på Jesus, kan være fyldt med tro og Helligånd. Så er det heller ikke umuligt for dig og mig.

Se Stefanus var ikke bare fyldt med tro og kraft fordi han var et specielt menneske. Men fordi Gud er en speciel Gud, som giver mennesker styrke i de situation de befinder sig i.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.