Mød staben

Herunder kan du lærer lidt mere om vores stabsteam

ledende præst

Peter Haldimann Nielsen

gennem livet er jeg mange gange blevet fortalt hvad jeg ikke kan. men min erfaring siger mig at hvis man sætter sig noget for, så kan man det. det er måske ikke perfekt, men det er dit.

jeg er gift med en fantastisk kvinde fra Schweiz, sammen har vi tre dejlige drenge. Læring har altid stået højt på min dagsorden. Først med en bachelorgrad i Datalogi, dernæst en teologisk lederuddannelse fra Kolding internationale højskole, og siden med uddannelsen som Social og Sundhedsassistent med speciale i genoptræning ved apopleksi.

jeg ansat 50/50 imellem Lemvig Kristne Center og Nykøbing Mors Frikirke, som begge er kirke der er funderet i Apostolsk kirke. Selv voksede jeg op i en blanding af Luthersk Mission, husmenighed som var en del af "fornyelsen" i 70'erne og Pinsekirken.

KONTAKT OS

der er mange måde at komme i forbindelse med os. vælg din måde

email

Vi vil elske at høre fra dig. Udfyld felterne og send en email til os, så svare vi hurtigst muligt. Hvis du ønsker at blive kontaktet på anden vis, fx. pr telefon så indtast blot dit telefon nummer

  • Navn
    Skriv dit navn
  • Email
    Skriv din email
  • Besked
    Skriv din besked

ring

Kontoret er åbent tirsdag, onsdag og fredag mellem 9:00 - 14:00. Du kan ringe til os på 50 59 95 05, hvor du kan indtale en besked eller sende en SMS og så ringer vi tilbage.

Info til kirkegængere

MOBILEPAY

Hvis du ønsker at betale tiende og gaver til kirken via Mobilepay så benyt dette nr 89401.

BANK KONTONUMMER

Reg. nr. 7730
Konto nr. 1065890