Mød staben

Herunder kan du lærer lidt mere om vores stabsteam

Staff Person 1

ledende præst

Peter Haldimann Nielsen

gennem livet er jeg mange gange blevet fortalt hvad jeg ikke kan. men min erfaring siger mig at hvis man sætter sig noget for, så kan man det. det er måske ikke perfekt, men det er dit. på den måde har jeg tillært mange evner. og det er netop den frihed jeg ønsker at give videre omkring, både menneskeligt og åndeligt. mennesket er nemlig ikke skabt til at være undertrykt, men til at leve i frihed.

jeg er gift med en fantastisk kvinde fra Schweiz, sammen har vi tre dejlige drenge. læring har altid stået højt på min dagsorden. først med en bachelorgrad i Datalogi, dernæst en teologisk lederuddannelse fra Kolding internationale højskole, og siden med uddannelsen som Social og Sundhedsassistent med speciale i genoptræning ved apopleksi. derudover er jeg fascineret af videnskab og rumfart, og som familie står lego virkelig højt på programmet til en god lørdag morgen.

selv voksede jeg op i en blanding af Luthersk Mission, en husmenighed som var en del af "fornyelsen" i 70'erne og Pinsekirken. og da jeg var 20 år gammel begyndt jeg så at komme i Apostolsk kirke, hvor jeg er blevet hængende.

KONTAKT OS

der er mange måde at komme i forbindelse med os. vælg din måde

email

Vi vil elske at høre fra dig. Udfyld felterne og send en email til os, så svare vi hurtigst muligt. Hvis du ønsker at blive kontaktet på anden vis, fx. pr telefon så indtast blot dit telefon nummer

ring

Kontoret er åbent tirsdag, onsdag og torsdag mellem 10:00 - 14:00. Du kan ringe til os på 52 37 28 39, hvor du kan indtale en besked eller sende en SMS og så ringer vi tilbage.

Info til kirkegængere

MOBILEPAY

Hvis du ønsker at betale tiende og gaver til kirken via Mobilepay så benyt 89401.

Husk at skrive §8a hvis du ønsker fradrag

eller §12 hvis du har en giveraftale.

BANK KONTONUMMER

Reg. nr. 4597
Konto nr. 13415560