Endnu engang har der været en sommer med skovbrande i nyhederne. Det har store konsekvenser for mennesker der lever i de områder, nogle mister alt de ejer, endda livet.  Men en skovbrand er ikke kun ulykke. Det er en ny begyndelse, skov som den var eksistere ikke længere, men nu er der plads til et helt nyt liv.

Ved siden af min forældre ligger der en juletræsplantage, eller retter det var planen at det skulle havde været til salg, men idag er det en skov. Store træer der står på række, en skovbund der dækket af nåle og gamle grene. På trods af de store træer, virker det som en død skov. Men der nedenunder alt der ser dødt ud, er der garanteret liv og hvis skoven en dag brændte vil det blive et fantastisk område.

Det samme gælder livet, det kan godt være du føler dig mere død end levende. At omstændighederne er stukket af med dig, og nu er det vanskeligt at trække vejret. Du kæmper dig blot igennem dagen, for at kunne nå frem til den næste dag.

Den, der kommer til tro på Jesus, bliver et nyt menneske. Det gamle liv er forbi, et nyt liv er begyndt.
– 2. korint 5,17

Troen på Jesus har kraften til at give dig en ny start. Tro starter med at du henvende dig til Jesus, i dine tanker, eller skriver på et stykke papir, måske du taler højt i håbet om at han hører dig. Fortæl ham om hvad der er dødt i dig, om dine udfordringer, bed ham om styrke til at starte forfra. Og i aften, brug et øjeblik på at bemærke hvad der er forandret og tak Jesus for at han lytter og hjælper dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.