Det er sidste chance, jeg har udtømt alle andre muligheder. Måske du har sagt dette før, andre har helt sikkert. Desperation kan før os helt derud, at vi ikke ser nogen mulighed. Men det er altid en ting du kan gøre, og det kræver faktisk ikke en ekstra ordinært indsats.

Kong David skriver under stor nød sådan i salme 28,1:
Herre, jeg råber til dig om hjælp, for du er min eneste redning. 

Som nybagt far husker jeg at vække min hustru i desperation, jeg havde haft vores skrigende dreng i mine arme i lang tid den nat. 
“du må tage over, min hjerne er ved at slå klik, mine tanker er usunde”
jeg kan ikke; er et vigtig skridt i at modtage hjælp, jeg må først indse at intet jeg kan gøre, vil ændre noget.
Dernæst må jeg henvende mig til den eneste der kan gøre noget ved det. I mit tilfælde kunne jeg vække min hustru, og hvor blev min respekt  for alenemoren stor i de dage.

Men da jeg nogle år senere gik ned med stress, og som følge af det kæmpede med depression. Så så jeg kun en udvej, det var at vende mig til Gud. Hvis han har skabt mig og han ser alle mine veje, så kan han også hjælpe mig. Når dagene var mørkest, ville jeg simpelt kigge op mod loftet og blot sige “Gud, hjælp mig”

Bøn kan være så simpel, David siger sådan salme 7,2
min Herre og Gud, jeg stoler på dig

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.