Fællesskab, Hvorfor stå alene? når man kan gå sammen med nogen!

Uanset hvor du er i livet, er det godt at have nogle at vandre sammen med, det kan godt være der er lange stræk du må vandre alene, men med fællesskab ved man også at man har et sted at stoppe op og slappe af.

Formålet med grupperne er at dele liv med andre mennesker i et fortroligt miljø. Vi tager udgangspunkt i hvad bibelen siger om os, og taler om hvordan det enten passer eller står i modsætning til vores eget liv. Efter en tid sammen er vi atter tanket op med fred og glæde, og parat til livet.

Man skal hverken bekende sig selv som kristen eller kende bibelen for at være med i en gruppe, men gerne have et åbent spørgende sind.

Vi er i fuld gang med at udrulle lokale grupper, så du kan blive knyttet på en gruppe i nærheden af dig. Der er pt 4 grupper, en i Struer og to i Lemvig og en i Lomborg. Derud over er der mulighed for fælleskab hver søndag i kirken. På tegnebrættet er lige nu en gruppe i Thyborøn og en i Ulfborg/Vemb. Hvis du har lyst at være med i en fællesskabsgruppe, uanset om der er en i nærheden af dig eller ej, så smid en besked. Så vil vi se på hvad vi kan gøre for dig!

mail@lemvigkristnecentrer.dk

Vidste du at…

Fællesskabet er noget der er dybt begravet i Lemvig Kristne Centers DNA, det fylder ligeså meget om søndagene som gudstjenesten, og derfor har vi altid et let måltid mad efter gudstjenesten.

Vi opmuntrer også til fællesskab i løbet af ugen, blandet andet igennem fællesskabsgrupper.

Når vi har undervisning eller andre samlinger i kirken, så er fællesskabet også en af nøglerne.