en serie af tilbageblik i kirkens historie, som peger ind i den fremtid vi lever!

Denne gang er det blot en kort fortælling om hvad der skete i café “den midlertidige” tilbage i slutningen af 1991. Anne Mette skriver med længsel om noget mere. En længsel der forhåbentlig aldrig forsvinder. Men også en længsel der tvinger os til handling.

Menighedsnyt – december 1991

Café-hjørnet

Når man ser tilbage på november måned, er det svært at vide, hvad jeg specielt skal fremhæve ved tiden hernede. Men en af de ting, jeg ikke kan komme udenom, er jo, at vi er begyndt at have lune frokostretter hernede. Det har gjort, at flere nye har kigget ind. Det har været rart for os, som er her så meget at slippe lidt for sandwiches en tid.

Men jeg må nok indrømme, at der kunne have været flere nye, som kunne kigge forbi – det vil også komme – men hvorfor er det ikke sket endnu? Jeg tror at der er forskellige grunde dertil, men ef af dem hedder nød…

Jeg tror, at det er vigtigt for os fra menigheden, at vi har den rette nød for mennesker, at vi må bede i tro for menneskers frelse – og virkelig søge Herren for, hver eneste dag hernede, hvad der skal ske og hvilke mennesker Gud ønsker at nå den dag.

Må Gud velsigne jer alle, Anne Mette