Fællesskab der tæller

Kære ven,
tænker du over det? Altså det der virkelig tæller?

Den 2. maj havde vi inviteret Hans Berntsen forbi Lemvig, formålet var at sætte fokus på Jesus, at han gør en forskel i dette liv, og at bringe muligheden for et godt helbred både fysisk, psykisk og åndeligt til alle i Lemvig Kommune, det er jo den egn vi er kirke for.

Det var en fantastisk aften, det var meget fint besøgt, men det var ikke det der gjorde forskellen. Hans var meget inspirerende at høre på, men det var ikke det der forvandlede. Der var mange der oplevede mirakler, både dem som længe havde troet på Jesus og dem der lige havde mødt ham, og det var fantastisk! Men som Hans også bemærkede, så er enhver helbredelse midlertidig, for vi skal jo alle herfra igen.

Nej, de to største oplevelser var,

  1. at en god håndfuld mennesker mødte Jesus, ham som ikke kun forvandler vores nutid, men også vores fremtid.
  2. og at opleve en menighed som nød hvert et øjeblik af forberedelsen. Det summede af liv i dagene op til, og selv da stole blev pakket væk, var der stadig glæde i de trætte øjne og liv i samtalerne.

og de to oplevelser, summere også det der tæller i livet.

Du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte, med hele dit liv, med al din styrke og med alle dine tanker, og du skal elske din næste som dig selv.

Lukas 10,27