Stemplet
af den levende GUD

Der træder en person ind af døren, blikket køre hurtigt op og ned af personen, samme sekund er person lagt i en kasse, alle meninger er forudfattet, holdningerne er på plads, sådan er den person. Inden munden har åbnet sig første gang, er han stemplet. Måske er han for smart klædt, har hanekam, har tabt et par tænder, har biblen under armen, eller også er han lige væltet ud af sengen.

Kære ven,
måske du er stemplet, eller har stemplet andre, men der er et mærke der står over alle menneskelig mærker, det er det mærke Gud sætter på dig!

Gud har et stempel, måske lidt som vi kender dem fra de gamle postkontorer, og Han har allerede eller når du beder Ham om det, stemplet dig. Det er et mærke der minder Ham og alle åndelige magter om at du er elsket og velsignet af Herren.

Herren velsigne dig og bevare dig. Herren våge over dig og være dig nådig. Herren være dig nær og give dig fred. Aron og hans sønner skal med denne velsignelse stemple mit navn på Israels folk – og jeg vil velsigne dem.

4. Mosebog 6,24-27 BPH

Gud opmuntrede Aron og hans sønner til at velsigne Israels folk ved at sige “Herren velsigne dig og bevare dig. Herren våge over dig og være dig nådig. Herren være dig nær og give dig fred”. Et mærke på folket, der ville få Gud til at velsigne dem.

Guds stempel sætter et åndelig mærke. Kender du denne oplevelse, du træder ind i et tog og sætter dig på den første tomme stol, du nikker til de andre tre der sidder der ved bordet. Og som du får øjenkontakt med den der sidder skrå overfor dig, er det som om at du allerede kender personen. Som rejsen går, og du får gang i samtalen opdage du at person enten er personlig kristen eller har en stor hunger efter at kende Gud. Det er som om at person var stemplet med et usynligt mærke, som din ånd opfangede, og det var derfor du havde den fornemmelse af at du kendte personen.

Tænk om vi som Guds ambassadører i Lemvig, begyndte at velsigne Lemvig på samme måde som Aron, blot vores naboer, Gud vil se sit mærke, stemplet af dig på mennesker og velsigne dem!