det med småt…

Med én skoledreng og to kommende skoledrenge, begynder det at gå op for mig hvilket ansvar der ligger for læring på min skulder. Ja, vi sender vores børn afsted i skole, og lærerne gør et fantastisk stykke arbejde. Men der skal følges op på læringen, der skal øves og laves lektier, der skal tales opmuntring. Der var ingen der fortalte mig det inden jeg blev far, nogen tilbageholdte alle de informationer der skulle til for at tage en visbeslutning.

Faktisk ikke så forskelligt fra den dag du besluttede at følge efter Jesus, ingen fortalte dig at en dag ville nogle følge efter dig. At du en dag ville have ansvar for andres læring. Ja du behøver ikke at kende alle svarene, men du behøver at tage dem med på vandringen.

Kirken er et fantastisk sted, her kan vi lærer, der er nogen der tager ansvar og gør et godt arbejde. Men det er ikke det hele. I vores dagelige relation med vores far i himlen og i fælleskabet med hinanden, der finder vi den næring vi kan give videre og et fællesskab vi kan invitere ind i.

Gør disciple er ikke blot en anmodning, men en del af pakken. Det du måske ikke var klar over, men ikke desto mindre en forventning. Skal du være bibelskolelærer, præst eller evangelist? Nej, du skal blot give det du har, bringe den næste med på din rejse, og lade Gud gøre sit.

Mattæus 28,19-20